Το Καπέλο της Επιλογής κατατάσσει τους Avengers στους Κοιτώνες του Hogwarts
Το Καπέλο της Επιλογής αποφάσισε να κατατάξει τους Avengers στους Κοιτώνες του Hogwarts, ύστερα από όσα έχει δει στις διάφορες ταινίες του Marvel Cinematic Universe, με πιο πρόσφατη την ταινία Avengers: Infinity War.
Loki – Slytherin
Κοιτάξτε, αν ο συγκεκριμένος Κοιτώνας είχε πρόσωπο, αυτό θα ήταν η φεγγαρολουσμένη (λέμε τώρα) φάτσα του Loki με το (γλυμένο) μαλλί του. Φιλοδοξία, πονηριά και εφευρετικότητα είναι τα τρία χαρακτηριστικά του. Επιζητά τη δύναμη, την επιδιώκει με κάθε τρόπο, παράλληλα όμως κάνει συμμαχίες με τους δικούς του ανθρώπους (εντάξει, καμιά φορά τους τη φέρνει κιόλας), καθώς πιστεύει στη συλλογικότητα των ανθρώπων που μοιράζονται ίδιες αξίες.
Captain America – Gryffindor
Thor – Gryffindor
Τι να λέμε τώρα, θάρρος και γενναιότητα, δυο σε ένα, σαν απορρυπαντικό με μαλακτικό σε κάψουλα. Neeeext!
Falcon – Gryffindor
Είτε λάβουμε υπόψη τη βερσιόν των κόμικς, όπου έχει μεγαλώσει ορφανός στους δρόμους του Harlem, είτε την κινηματογραφική βερσιόν, όπου είναι πρώην αλεξιπτωτιστής της Αμερικανικής Αεροπορίας, μιλάμε για έναν θαρραλέο υπερήρωα, που δεν διστάζει να ριχτεί στον κίνδυνο για να σώσει τον κόσμο, βοηθώντας καθοριστικά τους υπόλοιπους Avengers, παρότι ο ίδιος δεν διαθέτει από μόνος του υπερδυνάμεις – μόνο όσες του προσδίδει το κοστούμι του.
Scarlet Witch – Slytherin
Κάποια πράγματα είναι κληρονομικά (ναι, για τον μπαμπά Magneto μιλάμε), αλλά και η κληρονομικότητα να μην ήταν θέμα, η Scarlet Witch είναι πανούργα (με την καλή έννοια). Μερικές φορές μάς θυμίζει και Ravenclaw, συνεπώς θα μπορούσε να είναι και περίπτωση Hatstall, όμως η πορεία της στα κόμικς – τουλάχιστον – επισφραγίζει τη Slytherin φύση της.
Hawkeye – Hufflepfuff
Τέλος πάντων, δεν ψηνόμαστε ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο (φταίνε και τα σενάρια, φταίει και η ζωή που τον μισεί, φταίει ο Kevin Feige και ό,τι έχει στο πανούργο μυαλό του), όπως και να ‘χει θα τον κατατάξουμε λόγω της εργατικότητάς του και της αγάπης του στην οικογένεια στο Hufflepuff. Αν ήταν στο χέρι μας, μπορεί να μην έπαιρνε καν γράμμα για το Hogwarts (#sorrynotsorry).
Iron Man – Slytherin
Καθώς το μεσαίο όνομα του Tony είναι “φιλοδοξία” δεν υπήρχε περίπτωση να κατατασσόταν σε διαφορετικό Κοιτώνα. Βέβαια, στην περίπτωση που φοιτούσε στο Hogwarts δεν θα ήθελε να έχει καμία σχέση με τους συμμαθητές που θα υποστήριζαν την αρχή της καθαρότητας του αίματος (εξάλλου, ο καπιταλισμός δε διακρίνει ανάμεσα σε λασποαίματους και καθαρόαιμους).
Black Widow – Ravenclaw
Θα μπορούσε να είναι και στο Slytherin, ωστόσο το βασικό πράγμα που χρειάζεται ένας κατάσκοπος είναι εξυπνάδα, ώστε να προβλέπει, μεταξύ άλλων, τι μπορεί να πάει στραβά σε κάθε αποστολή. Επίσης, ένας κατάσκοπος χρειάζεται να μελετάει καλά τους στόχους του και να συνεργάζεται με τους συναδέλφους του, συνεπώς η Natasha Romanov θα ήταν, ας πούμε, η άλλη πλευρά του νομίσματος της Luna Lovegood.
Ant-Man – Hufflepuff
Ο Scott Lang είναι εγκληματίας, αλλά για καλό σκοπό, και παράλληλα είναι πιστός στους φίλους και συμμάχους του, ενώ τον διακρίνει και η (πάρα πολλή) υπομονή. Συνεπώς, θα τον κατατάσσαμε στο Hufflepuff και όχι στο Slytherin (αμάν πια αυτή η προκατάληψη, μην παραβιάσει ένας άνθρωπος τον ποινικό κώδικα, αμέσως να τον ξεφορτωθούμε στα μπουντρούμια του μπαρμπα-Salazar).
Black Panther – Gryffindor
Αν δεν ήταν πάνθηρας, θα ήταν λιοντάρι. O T’Challa είναι ο απόλυτος Gryffindor (σε βαθμό απολυτότητας κοντράρει άμεσα τη Βίσση ως απόλυτη ερμηνεύτρια της πίστας), καθώς μιλάμε για έναν υπερήρωα που πέρα και πάνω από την εξυπνάδα, την πίστη στις αξίες του και την εφευρετικότητά του διαθέτει ανυπέρβλητο θάρρος και παράτολμο θράσος, είτε όταν πρόκειται να διοικήσει τη Wakanda ή όταν πρόκειται να σώσει τον κόσμο.
Vision – Ravenclaw
Εντάξει, τι άλλο θα μπορούσε να ήταν, ο τύπος αποτελείται κυρίως από IQ σε βαθμό που θα μπορούσε να αντικαταστήσει επάξια τη Rowena Ravenclaw και καμιά 25αριά απογόνους της μαζί.
Doctor Strange – Slytherin
H εξυπνάδα (και το πτυχίο Ιατρικής) τον “σπρώχνουν” προς το Ravenclaw. H έπαρσή του όμως, τον τοποθετεί ξεκάθαρα στο Slytherin – και μιλάμε κυρίως για τον διακαή του πόθο να ξεπεράσει τα όρια (δικά του και του κόσμου), ώστε να μάθει τι υπάρχει πέρα από αυτά. Ποιον σας θυμίζει υπό αυτή την οπτική; Τον μέσο Slytherin που δε συναισθάνεται ότι η γνώση μπορεί/ πρέπει να οριοθετείται.
Star-Lord – Gryffindor
Τόσο Gryffindor είναι αυτό το παλικάρι, που καταντάει κουραστικό. Δηλαδή μιλάμε για τον Ron Weasley, με κάτι από Fred και George και ολίγη αυτοπεποίθηση παραπάνω.
Groot – Hufflepuff
Εντάξει, είναι εξωγήινος που μοιάζει με δέντρο. Τι άλλο θα ήταν, με δεδομένο ότι είναι και πιστός φίλος που θα θυσιαστεί για τους δικούς του ανθρώπους (ή εξωγήινους, αναλόγως);
Nebula – Slytherin
Tι να κάνει το κορίτσι, και για Hufflepuff να πήγαινε, με τέτοιο πατέρα πώς να μην κατέληγε εμμονική με τον χειρισμό των ανθρώπων και των καταστάσεων;
Mantis – Hufflepuff
Χαλί να την πατήσεις είναι η Mantis, όπως και ο μέσος Hufflepuff που πάντα συντρέχει τον συνάνθρωπό του.
Thanos – Lord Voldemort
Μείον ένας “Πεμπτουσιωτής”.
Διαβάστε ακόμα:
Ποιος είσαι στ’ αλήθεια, Thanos;
Οι χαρακτήρες του Infinity War από τους οποίους θα φάμε κόλλυβα και όσοι μάλλον τη γλίτωσαν.
Ποια είσαι, Captain Marvel, και τι θέλεις από τη ζωή μας;
Αποκαλύφθηκε τι είπε ο Groot στην ταινία Avengers: Infinity War!