Κυκλοφόρησε το νέο trailer της υπερωικής ταινίας Justice League - The Daily Owl
fade
33568
post-template-default,single,single-post,postid-33568,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Κυκλοφόρησε το νέο trailer της υπερωικής ταινίας Justice League

Ένας μήνας έμεινε μέχρι την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης ταινίας «Justice League» και το νέο trailer ήρθε για να κορυφώσει την αγωνία του φανατικού κοινού της DC.

 

Στη σκιά μια παγκόσμιας απειλής, μια ομάδα υπερηρώων ενώνει τις δυνάμεις της για να αποτρέψει την καταστροφή του πλανήτη. Σάλο έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Superman, μετά τη γενναία αυτοθυσία του στο «Batman V Superman», η οποία αφήνει πολλά ερωτηματικά για την επιστροφή του.

 

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Ben Affleck, Gal Gadot, Amy Adams, Jason Momoa και πολλά ακόμη διάσημα ονόματα του κινηματογράφου. Η πρεμιέρα της ταινίας στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί στις 16 Νοεμβρίου του 2017.

 

 

JinxJinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment