Η Tζ.Κ. Ρόουλινγκ αποκάλυψε τον τίτλο του νέου της βιβλίου - The Daily Owl
fade
28618
post-template-default,single,single-post,postid-28618,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η Tζ.Κ. Ρόουλινγκ αποκάλυψε τον τίτλο του νέου της βιβλίου

Το 4ο βιβλίο της σειράς Cormoran Strike θα ονομάζεται Lethal White, όπως επιβεβαίωσε χτες μέσω Twitter η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ. Η ιστορία ξεκίνησε από ένα tweet, όπου μια φαν ζητούσε από την συγγραφέα να δώσει κάποιο στοιχείο για το νέο της βιβλίο. 

 

 

 

Η Ρόουλινγκ αποφάσισε να παίξει “κρεμάλα” με το όνομα του νέου βιβλίου και οι φανς της ξεκίνησαν να της απαντούν με πιθανούς τίτλους, άλλοτε σοβαρά κι άλλοτε χιουμοριστικά. 

 

 

Μετά από αρκετή ώρα, κάποιος μάντεψε σωστά και η Ρόουλινγκ υποσχέθηκε να του στείλει υπογεγραμμένο ένα αντίτυπο.

 

 

 

Η συγγραφέας πληροφόρησε στη συνέχεια το κοινό της ότι επιστρέφει στη συγγραφή του κεφαλαίου 23. Όσο περιμένουμε την ολοκλήρωση και έκδοση του Lethal White, ετοιμαζόμαστε για την σειρά Cormoran Strike, η οποία θα προβληθεί μέσα στη χρονιά από το BBC. 

Meta CapsuleMeta Capsule

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment