Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Hellboy - The Daily Owl
fade
33046
post-template-default,single,single-post,postid-33046,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία πρεμιέρας του νέου Hellboy

O David Harbour (Stranger Things) είναι ο νέος Hellboy στην ταινία που θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 11 Ιανουαρίου 2019. Το reboot του Hellboy έχει τίτλο Rise of the Blood Queen, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. O Ian MacShane θα υποδυθεί τον Professor Broom, θετό πατέρα του πρωταγωνιστή, ενώ στο ρόλο της Blood Queen θα βρίσκεται η Milla Jovovich. 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει σχετικά με την πλοκή της νέας ταινίας, ο Hellboy ταξιδεύει στην Αγγλία για να εμποδίσει τη δράση της Blood Queen πριν να είναι πολύ αργά. 

 

 

Ο David Harbour ως Hellboy.

 

H original ταινία κυκλοφόρησε το 2004 σε σκηνοθεσία του Guillermo Del Toro, με πρωταγωνιστές τους Ron Perlman, John Hurt, Selma Blair και Jeffrey Tambor, ενώ το sequel κυκλοφόρησε 4 χρόνια μετά. 

 

Τα γυρίσματα για το reboot ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο στην Αγγλία και τη Βουλγαρία. Η σκηνοθεσία θα είναι του Neil Marshall, που έχει σκηνοθετήσει και τα επεισόδια του Game of Thrones Blackwater και The Watchers on the Wall. 

 

Πηγή

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment