Το βιβλίο Good Omens των Gaiman & Pratchett γίνεται σειρά - The Daily Owl
fade
34902
post-template-default,single,single-post,postid-34902,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Το βιβλίο Good Omens των Gaiman & Pratchett γίνεται σειρά

Η νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας του Amazon, Good Omens, βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο των Neil Gaiman και Terry Pratchet και θα προβληθεί μέσα στο 2019. Η σειρά θα αποτελείται από 6 επεισόδια, με τον Gaiman να βρίσκεται στο team της παραγωγής. 

 

 

 

Η ιστορία ξεκινά το 2018, λίγο πριν την Αποκάλυψη. Ένας άγγελος και ένας δαίμονας, που γνωρίζουν πως το τέλος του κόσμου έρχεται, προτιμούν να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή τους και έτσι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τους Τέσσερις Καβαλάρηδες της Αποκάλυψης. 

 

 

 

 

 

Η σειρά γυρίζεται ήδη στα BBC Studios. Πρωταγωνιστούν οι David Tennant και Michael Sheen, ενώ στο ρόλο του Αρχάγγελου Γαβριήλ είναι ο Jon Hamm (Mad Men).  

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment