Τι εννοείτε ότι το Game of Thrones θα επιστρέψει το 2019; - The Daily Owl
fade
35445
post-template-default,single,single-post,postid-35445,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Τι εννοείτε ότι το Game of Thrones θα επιστρέψει το 2019;

Το ΗΒΟ ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες αυτό που όλοι φοβόμασταν ήδη από το τέλος της 7ης σεζόν Game of Thrones, ότι δηλαδή η αγαπημένη μας σειρά θα επιστρέψει με την 8η και τελευταία της σεζόν το 2019.

 

 

 

Τα γυρίσματα της 8ης σεζόν θα ξεκινήσουν μέσα στο χρόνο, με σκοπό να ολοκληρωθούν το καλοκαίρι του 2018, συνεπώς θα χρειαστεί ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μέχρι την πρεμιέρα της. Ως προς τον ακριβή χρόνο προβολής, δεν γνωρίζουμε τίποτα ακόμα, ελπίζουμε, όμως να πραγματοποιηθεί έστω την άνοιξη του 2019. Υπενθυμίζουμε ότι το Τραγούδι του Πάγου και της Φωτιάς θα ολοκληρωθεί τηλεοπτικά με 6 ακόμα επεισόδια, τα οποία θα είναι μεγαλύτερης διάρκειας από αυτή που έχουμε συνηθίσει μέχρι στιγμής. 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment