Νέες φωτογραφίες από την ταινία The Crimes of Grindelwald - The Daily Owl
fade
35351
post-template-default,single,single-post,postid-35351,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Νέες φωτογραφίες από την ταινία The Crimes of Grindelwald

Η πρώτη γνωριμία μας με τα Φανταστικά Ζώα ήρθε πριν από περίπου ένα χρόνο, μέσα από την ταινία Fantastic Beasts and Where To Find Them.

 

Μαζί με το μαγικοζωολόγο Newt Scamander περπατήσαμε στους νεοϋορκέζικους δρόμους της δεκαετίας του 1920 και πήραμε μια ιδέα από τον μαγικό κόσμο στην Αμερική.

 

Η περιπέτεια, όμως, δεν σταματά εδώ. Ο σκοτεινός μάγος Gellert Grindelwald είναι πια ελεύθερος και προσπαθεί να συγκεντρώσει οπαδούς για να βάλει σε λειτουργία τo σχέδιo του ‘για το υπέρτατο καλό’. Αυτός που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο καθηγητής που διδάσκει το μάθημα των Μεταμορφώσεων στο Hogwarts, ο Albus Dumbledore.

 

Σαν πρωτοχρονιάτικο δώρο για τους αμέτρητους θαυμαστές του μαγικού κόσμου της Rowling ήρθαν οι δύο νέες φωτογραφίες που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα.

 

 

Στην πρώτη φωτογραφία, ως μια νεαρότερη εκδοχή του Dumbledore, βλέπουμε τον ηθοποιό Jude Law να φορά muggle ρούχα εποχής και να μοιάζει βυθισμένος σε σκέψεις.

 

 

Στην επόμενη φωτογραφία που ακολουθεί ο Johnny Depp βρίσκεται στο Παρίσι  σαν Grindelwald, ενώ δεξιά βλέπουμε για πρώτη φορά τη μυστηριώδη ακόλουθό του Rosier.

 

Η δεύτερη ταινία των Φανταστικών Ζώων θα προβληθεί το Νοέμβριο του 2018 με τίτλο «Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald».

 

 

Διαβάστε εδώ τις φήμες σχετικά με την υπόθεση της ταινίας. 

 

JinxJinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment