Περιηγηθείτε στις μαγικές τοποθεσίες του Fantastic Beasts τρισδιάστατα - The Daily Owl
fade
28405
post-template-default,single,single-post,postid-28405,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Περιηγηθείτε στις μαγικές τοποθεσίες του Fantastic Beasts τρισδιάστατα

Δεν χρειάζεται να γνωρίζετε πολύπλοκα ξόρκια για να μεταφερθείτε από τον κόσμο των No-maj στον συναρπαστικό κόσμο της J.K Rowling. Το Google δίνει τη δυνατότητα στους χαριποτερόφιλους να εξερευνήσουν μερικές μαγικές τοποθεσίες της ταινίας «Φανταστικά Ζώα», μέσα από φωτογραφίες 360 μοιρών.

 

Περιηγηθείτε στο Κογκρέσο Μαγείας MACUSA, περάστε από το The Blind Pig για ένα χαλαρό ποτό, περπατήστε στην οδό West 24th Street ή ρίξτε μια γρήγορη ματιά μέσα στο διαμέρισμα των αδελφών Goldstein.

 

Πατώντας παρακάτω στους τίτλους των φωτογραφιών, μεταφέρεστε αμέσως στην online εφαρμογή Google Maps. Κρατώντας πατημένο το κουμπί του ποντικιού, σύρετε δεξιά και αριστερά της φωτογραφίας. Εναλλακτικά, πληκτρολογήστε στο Google Maps τις λέξεις “Fantastic Beasts, New York City” και κατόπιν να κρατήσετε πατημένο το κουμπί του ποντικιού και να σύρετε κατά μήκος της φωτογραφίας.

 

 

 

MACUSA

the-daily-owl-macusa-360

 

The Blind Pig

the-daily-owl-pub-360

 

West 24th Street

the-daily-owl-street-360

 

Goldstein Apt.

the-daily-owl-apt-360

 

JinxJinx

Κοιτώνας Slytherin, μα τα γένια του Μέρλιν! Όταν δεν εργάζομαι στο Τμήμα Μυστηρίων του Υπουργείου Μαγείας θα με βρείτε να περιφέρομαι στις Αλέες.

No Comments

Post a Comment