Πώς θα μοιάζει η νέα σειρά Dracula με τον Sherlock - The Daily Owl
fade
35579
post-template-default,single,single-post,postid-35579,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Πώς θα μοιάζει η νέα σειρά Dracula με τον Sherlock

Μετά το τέλος της 4ης σειράς Sherlock, ο Steven Moffat και ο Mark Gatiss επιβεβαίωσαν τον περασμένο Ιούνιο ότι η νέα τους τηλεοπτική σειρά θα αφορά στην ιστορία του Dracula

 

 

 

Το σενάριο γράφεται από τον Moffat και τον Gatiss, ενώ την παραγωγή θα κάνει η Sue Vertue, η οποία ήταν και παραγωγός του Sherlock. H ανάπτυξη της ιδέας βρισκόταν σε αρχικά στάδια πριν δυο μήνες, καθώς ο Moffat έχει δηλώσει πως χρειαζόταν χρόνο μετά και το τέλος της 10ης σεζόν Doctor Who, ώστε το μυαλό του να καθαρίσει και να αναπτύξει πρωτότυπες ιδέες, μακριά τόσο από τον Doctor Who, όσο και από τον Sherlock. 

 

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του Moffat σε βρετανικό ραδιόφωνο, η νέα βερσιόν της ιστορίας του Dracula θα μοιάζει με το φορμάτ του Sherlock και συγκεκριμένα θα “επαναπροσδιοριστεί με τον τρόπο του Sherlock”. Συνεχίζοντας, ο Moffat διευκρίνισε ότι η σειρά δεν θα διαδραματίζεται στη σύγχρονη εποχή και αυτή θα είναι η βασική του διαφορά από τη σειρά Sherlock. Η σειρά θα αποτελείται αρχικά από 3 90λεπτα επεισόδια, ενώ προς το παρόν δεν γνωρίζουν αν θα γίνει και δεύτερη σεζόν.

 

 

Ήδη πραγματοποιούνται συζητήσεις ώστε η σειρά να προβληθεί στο BBC. Ως προς το καστ, δεν υπάρχει καμία πληροφορία, ωστόσο σίγουρα θα θέλαμε κάπως, κάπου, την εμφάνιση του Benedict Cumberbatch, κι ας μην είναι στον ομώνυμο ρόλο. 

 

Τα κακά νέα είναι ότι η σειρά θα καθυστερήσει πολύ να προβληθεί, καθώς ο Moffat μίλησε για το έτος 2020 ή ακόμα και μετά από αυτό. 

 

 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment