Πρεμιέρα | The Dark Tower - The Daily Owl
fade
30262
post-template-default,single,single-post,postid-30262,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Πρεμιέρα | The Dark Tower

H πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του επτάτομου έπους φαντασίας του Stephen King The Dark Tower κάνει σήμερα πρεμιέρα στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Idris Elba, ως ο “Gunslinger” Roland Deschain και ο Matthew McConaughey ως ο Man in Black. Οι δυο τους βρίσκονται σε σύγκρουση, καθώς αναζητούν τον μυθικό Dark Tower. 

 

 

H ταινία, σε σκηνοθεσία του Δανού Nicolaj Arcel, προβάλλεται μετά από καθυστέρηση μηνών εξαιτίας διαφόρων θεμάτων που υπήρχαν σχετικά με τα οπτικά της εφέ. 

 

 

Η συνέχεια θα δοθεί στη μικρή οθόνη, με μια σειρά βασισμένη και πάλι στο έργο του Stephen King, με τους ίδιους πρωταγωνιστές. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer της ταινίας: 

 

 

 

 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment