Βρες κι εσύ έναν γαμπρό για τη Cersei, μπορείς - The Daily Owl
fade
20974
post-template-default,single,single-post,postid-20974,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Βρες κι εσύ έναν γαμπρό για τη Cersei, μπορείς

Η νέα θεωρία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ σχετικά με το μέλλον της Cersei Lannister στην 7η σεζόν Game of Thrones αφορά σε ενδεχόμενη συμμαχία της με τον έτερο σούπερ-κακό των Επτά Βασιλείων, που ακούει στο όνομα Euron Greyjoy. Η αλήθεια είναι πως, έτσι όπως τα έχει καταφέρει, η Cersei είναι μια βασίλισσα χωρίς λαϊκό έρεισμα και θα πρέπει με κάποιο τρόπο, αν θέλει να διατηρήσει το στέμμα της, να συνάψει δυνατές συμμαχίες με σημαίνουσες προσωπικότητες του Westeros. Μόνο με στρατό άλλου θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τον τυφώνα “Danny – Ellaria – Olenna – Yara” που πνέει από τα ανατολικά. Ένας εύκολος τρόπος για να πραγματοποιήσει μια τέτοια κίνηση – ματ, θα είναι να παντρευτεί τον Euron και να βασιλέψει μαζί του. 

 

Ένα τέτοιο συμπεθεριό θα είχε πολύ μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, ωστόσο, σε περίπτωση που της πέφτει πολύ “βλάχος” για τα δεδομένα της, έχουμε να της κάνουμε μερικές σοβαρές εναλλακτικές προτάσεις.

 

 

Βαγγέλης Μαρινάκης

 

Ο Euron έχει μόνο μαούνες και Vikings από τα LIDL. Ο Μαρινάκης έχει μαούνες, τον Ολυμπιακό, τον Δήμο Πειραιά και οι Επτά Θεοί ξέρουν τι άλλο. Ένας γάμος ανάμεσα στον Βαγγέλη και τη Cersei θα εξασφάλιζε αιώνια πρωταθλήματα στο King’s Landing, σε κάθε επίπεδο. “Στημένη” βασιλεία μέχρι να σβήσει ο ήλιος. 

 

download (2)

 

 

Vladimir Putin

 

Ο μόνος τρόπος να μας φανεί συμπαθής η Cersei, μετά και το ολοκαύτωμα του Great Sept, θα ήταν ένας γάμος με τον Ρώσο αρχιερέα της παγκόσμιας διαπλοκής.

 

download (4)

 

 

Δημήτρης Αβραμόπουλος

 

Η τεράστια εμπειρία του (not) ως Επίτροπος Μετανάστευσης θα είναι εξαιρετική πηγή τεχνογνωσίας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού στο Westeros, δηλαδή της μαζικής απόβασης και εγκατάστασης Dothraki και αγριεμένων δράκων στα εδάφη των Επτά Βασιλείων. Επίσης, στη μνήμη των θανόντων στο Great Sept, θα μπορούσε να περιφράξει ωραία ωραία με ένα κάγκελο το Ground Zero της έκρηξης κι έτσι να συρρέουν στο King’s Landing τουρίστες από όλο τον γνωστό κόσμο. 

 

download (3)

 

 

 

Γιάνης Βαρουφάκης

 

“Ο κίνδυνος από την Ανατολή θα αντιμετωπιστεί με perpetual bonds και θεωρία παιγνίων. Άσ’ το πάνω μου, έχω και Yamaha και ξέρω”. 

 

download (5)

 

 

Αριστείδης Μητρόπουλος

 

Ο παππούς από τα Εγκλήματα είναι η μόνη περίπτωση chaotic evil persona που, ζευγάρι με τη Cersei, θα ήταν πιο επικίνδυνοι για το Westeros και από τους White Walkers. 

 

0

 

 

Περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις για προξενιά της Cersei, καθώς το “Χρυσό Κουφέτο” δεν παίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, οπότε η ίδια με δυσκολία θα βρει το ταίρι της. 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment