Αποκαλύφθηκε η σχέση ανάμεσα στη Leta και τη Bellatrix Lestrange - The Daily Owl
fade
35050
post-template-default,single,single-post,postid-35050,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αποκαλύφθηκε η σχέση ανάμεσα στη Leta και τη Bellatrix Lestrange

Ο τίτλος της δεύτερης ταινίας Fantastic Beasts αποκαλύφθηκε λίγες ημέρες πριν. Η δεύτερη ταινία της νέας πενταλογίας σε σενάριο J. K. Rowling και σκηνοθεσία David Yates θα έχει τίτλο “The Crimes of Grindelwald” και θα επικεντρώνεται στα γεγονότα μετά την απόδραση του Grindelwald από τα χέρια της MACUSA. 

 

 

 

Πρωταγωνιστές της ιστορίας θα είναι, φυσικά, οι κύριοι χαρακτήρες της πρώτης ταινίας δηλαδή οι Newt Scamander, Tina Goldstein, Queenie Goldstein και Jacob Kowalski, ενώ η πιο σημαντική προσθήκη στο καστ μέχρι στιγμής είναι αυτή του νεαρού Albus Dumbledore, τον οποίο υποδύεται ο Jude Law. 

 

Ανάμεσα στους νέους χαρακτήρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα γεγονότα γύρω από τη δράση του Grindelwald συγκαταλέγεται και η Leta Lestrange, την οποία είχαμε δει φευγαλέα στην πρώτη ταινία της σειράς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Warner Bros., η Leta είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον Theseus Scamander, αδερφό του Newt, ήρωα πολέμου και Επικεφαλής Χρυσούχο στο Υπουργείο Μαγείας.

 

 

 

Μέχρι στιγμής ένα από τα μυστήρια των νέων χαρακτήρων της πενταλογίας είναι αυτό της σχέσης ανάμεσα στη Leta Lestrange και μια διάσημη μάγισσα που έδρασε στον μαγικό κόσμο αρκετά μεταγενέστερα. Μιλάμε, βέβαια, για την Bellatrix Black, η οποία παντρεύτηκε τον Rodolphus Lestrange και έκτοτε έγινε γνωστή στον μαγικό κόσμο με το επίθετό του. 

 

Η Zoe Kravitz έλυσε το πιο πάνω μυστήριο με δηλώσεις στο Entertainment Weekly, όπου αποκάλυψε ότι στην ταινία Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald θα υποδυθεί τη θεία του Rodolphus (και κατ’ επέκταση της Bellatrix εξ αγχιστείας) δηλαδή την αδερφή του προπάππου του. 

 

Προς το παρόν δεν έχουμε συγκεκριμένες  πληροφορίες σχετικά με τη φύση της σχέσης του Newt με τη Leta, η οποία ήταν “ιδιαίτερα έντονη” όσο οι δυο φοιτούσαν στο Hogwarts. “Εκείνη έπαιρνε, εσύ χρειάζεσαι κάποιον να σου δίνει”, είχε πει η Queenie Goldstein στον Newt Scamander για την Leta, έχοντας διαβάσει το μυαλό του.  

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment