Το reboot της "Anne of Green Gables" έρχεται στο Netflix - The Daily Owl
fade
27348
post-template-default,single,single-post,postid-27348,single-format-gallery,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Το reboot της “Anne of Green Gables” έρχεται στο Netflix

Η νέα σειρά του Netflix Anne with an E είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα της Καναδής Lucy Maud Montgomery, που εκδόθηκε το 1908, “Anne of Green Gables“. Η επιτυχία του μυθιστορήματος ήταν μεγάλη και έτσι η συγγραφέας έγραψε και άλλες ιστορίες βασισμένες στην ηρωίδα της. 

 

 

tumblr_ol2jldkBrX1vr8b3ko1_540

 

Η Anne Shirley είναι ένα πανέξυπνο κορίτσι 13 ετών, που μεγαλώνει στα τέλη του 19ου αιώνα σε ένα ορφανοτροφείο στο Prince Edward Island της Nova Scotia, μιας περιοχής του Καναδά. Από ένα λάθος του ορφανοτροφείου, η Anne καταλήγει στο σπίτι δυο αδερφών, του Matthew και της Camilla Cuthbert. Η παρουσία της θα αλλάξει τόσο τη ζωή των αδερφών, όσο και της μικρής πόλης όπου ζουν. 

Η ζωή της Anne είναι μια διαρκής μάχη, τόσο με τις άσχημες εμπειρίες του παρελθόντος, το οποίο πέρασε σε ορφανοτροφεία, όσο και με το παρόν της και την εκ προοιμίου απόρριψη που βιώνει στο νέο της περιβάλλον και ιδίως στο σχολείο της. Παρά τις αντιξοότητες, η Anne θα τα καταφέρει, αποδεικνύοντας πως η θέληση είναι το πιο βασικό στοιχείο της επιτυχίας στη ζωή.

 

 

 

 

KOkpwM

 

 

 

Το βιβλίο έχει μεταφερθεί πολλές φορές στο σινεμά και την τηλεόραση. Η πρώτη, μάλιστα, ήταν το 1919, σε μια ταινία του βωβού κινηματογράφου, η οποία πλέον δεν σώζεται. Η καναδικής παραγωγής τηλεοπτική μεταφορά του 1985 είναι η μέχρι στιγμής πιο δημοφιλής.  

 

Στη σειρά πρωταγωνιστούν η Amybeth McNulty, η Geraldine James (Rogue One: A Star Wars Story) και ο R.H. Thomson. 

 

 

 

Anne of Green Gables

 

 

H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Μαΐου.

No Comments

Post a Comment