1η Σεπτεμβρίου 2017 | Ο Cap Cap αναχωρεί για το Hogwarts! - The Daily Owl
fade
32719
post-template-default,single,single-post,postid-32719,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

1η Σεπτεμβρίου 2017 | Ο Cap Cap αναχωρεί για το Hogwarts!

Εδώ και πέντε χρόνια, κάθε 1η Σεπτεμβρίου, ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο, ετοιμάζει τη βαλίτσα του για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινάει στη Σχολή Χόγκουαρτς για Μαγείες και Ξόρκια. Μια νέα συναρπαστική χρονιά αρχίζει και οι μαθητές της Σχολής αναμένεται να συρρεύσουν αύριο μεσημέρι στο King’s Cross, στην Πλατφόρμα 9 3/4 για να επιβιβαστούν στο Hogwarts Express, το μαγικό τρένο που θα τους οδηγήσει στο ξεκίνημα της νέας τους ζωής. 

 

 

 

Φέτος την 1η Σεπτεμβρίου, ο Cap Cap ετοιμάζει ξανά τη βαλίτσα του, μόνο που αυτή τη φορά το ταξίδι του θα είναι πιο μεγάλο, πιο συναρπαστικό και πιο μαγικό από ποτέ! Με πρώτη στάση τη Σχολή Χόγκουαρτς, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο θα αναχωρήσει για όλους τους φανταστικούς κόσμους που αγαπάει, εξερευνώντας τα μαγικά τους μέρη, γνωρίζοντας τους ήρωες και τους κακούς τους, συμμετέχοντας στις περιπέτειές τους και, βέβαια, δοκιμάζοντας τα μαγικά τους φίλτρα!

 

Το Cap Cap μπαίνει στη Νέα Εποχή του εγκαινιάζοντας το νέο, σταθερό μενού του“How to Live Like a Wizard”Ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο έχει στη βαλίτσα του ένα νέο μενού και δυο χώρους που απευθύνονται σε όσους θέλουν να ζουν σαν μάγισσες και μάγοι. Η Νέα Εποχή του αντανακλά ολόκληρη τη φιλοσοφία του, που συμπυκνώνεται στη φράση “Όλα για τη μαγεία”.

 

 

 

 

Δηλαδή σταματούν οι θεματικές στο Cap Cap; Όχι, φυσικά, εξάλλου δεν νοείται Cap Cap χωρίς θεματικές! Απλώς, αλλάζει η μορφή τους! 

 

 

Το Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο, στο Αιγάλεω, ήδη από τις 28 Αυγούστου υποδέχεται τις μάγισσες και τους μάγους που αναζητούν τον κόσμο όπου θα ζήσουν όπως ακριβώς θέλουν, ενώ ο Κήπος των Θαυμάτων, στο Ελληνικό, ανοίγει τις πόρτες του την 1η Σεπτεμβρίου 2017! 

 

Φέτος, από την 1η Σεπτεμβρίου, μπορείς να φας σαν μάγος, να πιεις σαν μάγος, να εξερευνήσεις σαν μάγος και να δράσεις σαν μάγος. Ο Cap Cap ανοίγει νέες πύλες που οδηγούν σε παραμύθια και ιστορίες που τρώγονται, τόσο μέσα από τους χώρους του, όσο και με μια σειρά από παράλληλες δραστηριότητες. 

 

Ο Cap Cap αναχωρεί για το Χόγκουαρτς και σου δίνει το εισιτήριο για να ταξιδέψεις μαζί του στο πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής σου. Αυτό που έχει προορισμό τη μαγεία της καθημερινότητας. 

 

 

Το Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο: Πανόρμου 26, Αιγάλεω, τηλ: 210 59 04 116

Ο Κήπος των Θαυμάτων: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment