19 Χρόνια Μετά | Η πρώτη μέρα του Albus Severus Potter στο Hogwarts! - The Daily Owl
fade
32732
post-template-default,single,single-post,postid-32732,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

19 Χρόνια Μετά | Η πρώτη μέρα του Albus Severus Potter στο Hogwarts!

H 1η Σεπτεμβρίου είναι μια από τις τρεις πιο σημαντικές ημερομηνίες του μαγικού κόσμου του Harry Potter. Είναι η μέρα που το Hogwarts Express αναχωρεί από την Πλατφόρμα 9 3/4 του King’s Cross με προορισμό το Hogwarts, όπου τα μαθήματα ξεκινούν την επομένη!

 

Φέτος, η 1η Σεπτεμβρίου είναι ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς είναι η ημέρα που ο Albus Severus Potter, ο μεσαίος γιος του Harry Potter και της Ginny Weasley, ξεκινάει το ταξίδι του για το Hogwarts, σύμφωνα με τον επίλογο του βιβλίου της Τζ.Κ. Ρόουλινγκ, “Ο Χάρι Πότερ και οι Κλήροι του Θανάτου”. Ο Albus, που έχει ακούσει διάφορες φήμες για το νέο του σχολείο από τον μεγάλο του αδερφό, James, είναι ενθουσιασμένος για το νέο του ξεκίνημα. Ταυτόχρονα, βέβαια, είναι και ιδιαίτερα αγχωμένος για την κατάταξή του σε Κοιτώνα από το Καπέλο της Επιλογής κι έτσι μοιράζεται τους προβληματισμούς του με τον πατέρα του, Harry, σε μια πλατφόρμα κατάμεστη από νεαρές μάγισσες και μάγους!

 

Παρέα με τον Albus ξεκινούν τη νέα σχολική τους χρονιά η κόρη του Ron και της Hermione, Rose Granger – Weasley, ο γιος του Draco Malfoy, Scοrpio και, φυσικά, ο Cap Cap, ο Ποντικός με τον Γαλάζιο Φιόγκο

 

 

 

 

Ο Cap Cap εγκαινιάζει τη Νέα Εποχή του με το νέο σταθερό μενού του How To Live Like A Wizard! Ένα μενού για μάγισσες και μάγους που αγαπούν τα μαγικά ταξίδια στη γεύση! Γλυκιές και αλμυρές λιχουδιές και μαγικά φίλτρα σερβίρονται καθημερινά στο Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο, στο Αιγάλεω, και στον Κήπο των Θαυμάτωνστο Ελληνικό. 

 

 

Φέτος, από την 1η Σεπτεμβρίου, μπορείς να φας σαν μάγος, να πιεις σαν μάγος, να εξερευνήσεις σαν μάγος και να δράσεις σαν μάγος. Ο Cap Cap ανοίγει νέες πύλες που οδηγούν σε παραμύθια και ιστορίες που τρώγονται, τόσο μέσα από τους χώρους του, όσο και με μια σειρά από παράλληλες δραστηριότητες που αντανακλούν ολόκληρη τη φιλοσοφία του: Τα πάντα γύρω από τη Μαγεία. 

 

 

Το ταξίδι ξεκίνησε. Ο Cap Cap σε περιμένει για να το ζήσετε μαζί. 

 

 

 

Το Σπίτι του Ποντικού με τον Γαλάζιο Φιόγκο: Πανόρμου 26, Αιγάλεω, τηλ: 210 59 04 116

Ο Κήπος των Θαυμάτων: Λεωφ. Ιασωνίδου 10, Ελληνικό, τηλ: 210 96 45 008

 

 

 

 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment