Το Netflix μεταφέρει στη μικρή οθόνη το Witcher - The Daily Owl
fade
30615
post-template-default,single,single-post,postid-30615,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Το Netflix μεταφέρει στη μικρή οθόνη το Witcher

To Netflix ανέλαβε σύμφωνα με πληροφορίες τη μεταφορά του The Witcher Saga στην τηλεόραση. Τα 8 μυθιστορήματα του Andrzej Sapkowski ήταν η πηγή έμπνευσης για τη δημιουργία του RPG παιχνιδιού, που είναι σήμερα ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο.

 

 

SoftLeanIrishredandwhitesetter

 

Ο Sapkowski θα είναι σύμβουλος παραγωγής της σειράς, όπως δήλωσε ο ίδιος και είναι ενθουσιασμένος με την μεταφορά των ιστοριών του στην τηλεόραση. Ο Tomas Baginski, που σκηνοθέτησε τα intro videos για τα 3 μέχρι στιγμής Witcher θα σκηνοθετήσει τουλάχιστον ένα επεισόδιο ανά σεζόν.

 

Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιες ιστορίες θα παρουσιαστούν στη μικρή οθόνη, κι έτσι περιμένουμε με αγωνία κάθε νέα πληροφορία εκ μέρους των συντελεστών. 

 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment