Ο Newt Scamander θα επισκεφτεί τη Diagon Alley στη 2η ταινία Fantastic Beasts - The Daily Owl
fade
34192
post-template-default,single,single-post,postid-34192,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ο Newt Scamander θα επισκεφτεί τη Diagon Alley στη 2η ταινία Fantastic Beasts

O Newt Scamander θα εμφανιστεί ξανά στη μεγάλη οθόνη σε ένα χρόνο περίπου. Ένα νέο στοιχείο που αφορά στην πλοκή της 2ης ταινίας Fantastic Beasts and Where to Find Them δημοσιεύτηκε χτες στον επίσημο λογαριασμό της ταινίας στο Twitter. 

 

 

Πρόκειται για την επίσημη πρόσκληση του βιβλιοπωλείου Flourish and Blotts για την παρουσίαση του βιβλίου “Φανταστικά Ζώα και Πού Βρίσκονται”, του οποίου συγγραφέας είναι, φυσικά, ο Scamander.

 

Η ημερομηνία της πρόσκλησης είναι 19 Μαρτίου 1927. Τι σημαίνει αυτό για την πλοκή της ταινίας; Η επεξήγηση της φωτογραφίας επιβεβαιώνει την πρώτη μας σκέψη, ότι ο Newt θα εμφανιστεί στη Diagon Alley για την παρουσίαση του βιβλίου του. Ο Scamander έχει ολοκληρώσει το συγγραφικό του έργο και θα είναι διαθέσιμος να συνδράμει στον εντοπισμό του Gellert Grindelwald, ο οποίος στο μεταξύ έχει αποδράσει από τα χέρια των πρακτόρων της MACUSA. 

 

 

Διαβάστε όσα γνωρίζουμε για τη δεύτερη ταινία Fantastic Beasts and Where to Find Them 2 εδώ

 

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment