Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών έρχεται στην τηλεόραση - The Daily Owl
fade
34429
post-template-default,single,single-post,postid-34429,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών έρχεται στην τηλεόραση

H Amazon επιβεβαίωσε τη φήμη που κυκλοφορούσε από τις αρχές Νοεμβρίου σχετικά με την μεταφορά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών του J.R.R. Tolkien στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στη συνδρομητική streaming πλατφόρμα της. 

 

 

 

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από τη Sharon Tal Yguado της Amazon, η οποία δήλωσε ότι η εταιρία αισθάνεται ιδιαίτερη τιμή στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Tolkien Estate και τους Εκδοτικούς Οίκους των βιβλίων του μεγάλου Βρετανού συγγραφέα. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Matt Galsor, που εκπροσωπεί το Tolkien Estate, η Amazon διαθέτει εξαιρετικές ιδέες για την παρουσίαση ανεξερεύνητων μέχρι στιγμής ιστοριών που βασίζονται στα γραπτά του J.R.R. Tolkien. Έτσι, επιβεβαιώθηκε και η φήμη ότι βρίσκονται στα σκαριά και spin-offs βασισμένα στο βιβλίο. 

 

Η μεταφορά του βιβλίου του J.R.R. Tolkien The Lord of the Rings στο σινεμά από τον Peter Jackson κέρδισε 17 βραβεία Όσκαρ και αποτελεί μέχρι σήμερα μια από τις πιο επιτυχημένες τριλογίες στην ιστορία του σινεμά. Μένει να δούμε πώς μια από τις ομορφότερες λογοτεχνικές ιστορίες θα αποδοθεί και στην τηλεόραση. 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment