Οι δημιουργοί του Sherlock φέρνουν τον Dracula στη μικρή οθόνη - The Daily Owl
fade
31560
post-template-default,single,single-post,postid-31560,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Οι δημιουργοί του Sherlock φέρνουν τον Dracula στη μικρή οθόνη

Λίγο καιρό μετά την ολοκλήρωση της 4ης σεζόν Sherlock, οι Mark Gatiss και Steven Moffat αποκάλυψαν επιτέλους το κοινό project στο οποίο δουλεύουν εδώ και καιρό.

 

Το κλασικό μυθιστόρημα του Bram Stoker, Dracula, έρχεται στο BBC με συντελεστές τους Gatiss και Moffat και εταιρία παραγωγής την Hartswood Films της Sue Vertue. 

 

 

 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Variety, η νέα σειρά Dracula θα έχει την ίδια μορφή με αυτή του Sherlock, δηλαδή θα πρόκειται για μίνι σειρά με μεγάλης διάρκειας επεισόδια. 

 

 

Οι συντελεστές της σειράς επιβεβαίωσαν ότι προς το παρόν δεν θα ασχοληθούν με το Sherlock και θα αφοσιωθούν μόνο στο νέο τους project. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία να μάθουμε τα ονόματα των πρωταγωνιστών, καθώς και την ημερομηνία που θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα!

 

MetaMeta

Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών

No Comments

Post a Comment