Η Shannen Doherty μιλάει για το ενδεχόμενο επιστροφής του Charmed στην τηλεόραση - The Daily Owl
fade
33598
post-template-default,single,single-post,postid-33598,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Η Shannen Doherty μιλάει για το ενδεχόμενο επιστροφής του Charmed στην τηλεόραση

Δεκαεννιά χρόνια μετά την πρεμιέρα της σειράς Charmed, οι συζητήσεις για την επιστροφή των αδερφών Halliwell στην τηλεόραση συνεχίζονται, με τη Shannen Doherty να κάνει σχετικές δηλώσεις στο The Hollywood Reporter

 

 

 

 

Η 48χρονη ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει όλες τις σκέψεις της σχετικά με τυχόν επιστροφή του ορίτζιναλ καστ της σειράς στη μικρή οθόνη:

 

“Δεν θα συμβεί. Εννοώ, δεν το βλέπω να συμβαίνει τώρα … Επίσης δεν πιστεύω ότι χρειάζεσαι το ορίτζιναλ καστ για ένα reboot της σειράς. Γνωρίζω ότι οι φαν μας μάς θέλουν πίσω, αλλά ποιος ξέρει;”.

 

Σε παλιότερη δήλωσή της, και η Alyssa Milano είχε πει πως ήταν ανοιχτή στο ενδεχόμενο της τηλεοπτικής επιστροφής της ως Phoebe Halliwell, ωστόσο σύμφωνα και με την ίδια το δίκτυο CBS επιμένει σε ένα καινούργιο καστ. 

 

Λίγους μήνες πριν κυκλοφόρησε η φήμη ότι το Netflix είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για ένα reboot της σειράς. Καμία επιβεβαίωση ή διάψευση δεν υπάρχει ακόμα γύρω από το ενδεχόμενο αυτό και έτσι οι φανς παραμένουν εδώ και ένα χρόνο, από την πρώτη στιγμή που ακούστηκαν οι φήμες για prequel της σειράς, σε αναμμένα κάρβουνα. 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment