Αυτοί οι σκηνοθέτες επιστρέφουν στην 8η σεζόν του Game of Thrones - The Daily Owl
fade
33283
post-template-default,single,single-post,postid-33283,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Αυτοί οι σκηνοθέτες επιστρέφουν στην 8η σεζόν του Game of Thrones

Η 8η και τελευταία σεζόν Game of Thrones φαντάζει αρκετά μακρινή, ωστόσο οι συντελεστές έχουν ήδη αρχίσει να οριστικοποιούν τις επιλογές που θα καθορίσουν το ύφος της σεζόν. Μια από αυτές είναι, φυσικά, οι σκηνοθέτες των επεισοδίων. Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες, στην 8η σεζόν της σειράς θα επιστρέψουν οι παρακάτω σκηνοθέτες που έχουν βραβευτεί με Emmy για τη δουλειά τους στο Game of Thrones.

 

Πρώτος είναι ο Miguel Sapochnik, που κέρδισε Emmy για την 6η σεζόν Game of Thrones, όπου σκηνοθέτησε τα επεισόδια The Battle of the Bastards και The Winds of Winter – δηλαδή δυο από τα καλύτερα επεισόδια ολόκληρης της σειράς. Από την 7η σεζόν απουσίασε καθώς γύριζε τον πιλότο της sci-fi σειράς Altered Carbon, που θα προβληθεί στο Netflix. 

 

 

 

Επόμενος στη σειρά είναι ο David Nutter, ο οποίος έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στον χώρο, έχοντας σκηνοθετήσει, μεταξύ άλλων, επεισόδια των The X-Files, του ER και του The Flash. Μέχρι στιγμής έχει σκηνοθετήσει 6 επεισόδια στο Game of Thrones, συμπεριλαμβανομένου του επεισοδίου The Rains of Castamere

 

Το τελευταίο (για πάντα) επεισόδιο της σειράς θα σκηνοθετήσουν, φυσικά, οι David Benioff και Dan Weiss. Η σεζόν θα αποτελείται μόλις από 6 επεισόδια, κι έτσι θεωρητικά αναλογούν 2 επεισόδια σε καθέναν. 

MetaMeta

Cake Baker / Έχω σπουδάσει Μπαγιαντέρα στη Λυών / Η τσιπούρα είναι ιχθυοκαλλιέργειας.

No Comments

Post a Comment