Έγκλημα και Ταλαιπωρία | Του Βασίλη Καραναστάση - The Daily Owl
fade
34423
post-template-default,single,single-post,postid-34423,single-format-standard,eltd-core-1.0,flow child-child-ver-1.0.0,flow-ver-1.3,,eltd-smooth-page-transitions,ajax,eltd-grid-1300,eltd-blog-installed,page-template-blog-standard,eltd-header-type2,eltd-fixed-on-scroll,eltd-default-mobile-header,eltd-sticky-up-mobile-header,eltd-menu-item-first-level-bg-color,eltd-dropdown-default,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11,vc_responsive

Έγκλημα και Ταλαιπωρία | Του Βασίλη Καραναστάση

Αν θέλετε να διαβάσετε ένα εναλλακτικό αστυνομικό μυθιστόρημα σάς προτείνουμε το βιβλίο «Έγκλημα και ταλαιπωρία» του Βασίλη Καραναστάση, του οποίου το χιούμορ και η γρήγορη πλοκή κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη.  

 

 

 

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

Ο Οράτιος Χ. είναι ιδιωτικός ερευνητής. Ένας καθημερινός άνθρωπος, με χρέη, σπάνιες ερωτικές σχέσεις, εσωτερικές αναζητήσεις και αυτοκτονικές τάσεις. Πίστευε ότι ανέλαβε μια απλή υπόθεση, αλλά ήταν γελασμένος… Ιδιόρρυθμοι μάρτυρες, τραγελαφικές καταστάσεις και μια έρευνα που πηγαίνει απ’ το κακό στο χειρότερο, συνθέτουν το παζλ μιας μπερδεμένης υπόθεσης. 
Ένα βιβλίο με άφθονο χιούμορ, ανατροπές και μπόλικη ταλαιπωρία.

 

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα:

Ο συγγραφέας είναι ενήλικος. Του αρέσει να διαβάζει Σελίν και να βλέπει ταινίες του Μπουνιουέλ. Απεχθάνεται την υποκρισία, τη χλιαρή μπίρα και το γιαούρτι με 2% λιπαρά. Το “Έγκλημα και Ταλαιπωρία” είναι το πρώτο του βιβλίο. 

 

 

To βιβλίο “Έγκλημα και Ταλαιπωρία” κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Πνοή. 

 

NightMareNightMare

Λογοπλάστρια από την λίγες/ Once a dreamer always a dreamer/ Ντισνεϊολόγος/ Σοκολάτρης

No Comments

Post a Comment